Skip to content

Nieuwe Feyenoord hit Rood | Wit

Ze deden het al eerder voorafgaand aan De Klassieker en nu doen ze het weer. De filmcrew van FRFC1908 maakt wederom een Feyenoord lied: Rood | Wit. Dat delen we natuurlijk graag. Zie hieronder het bericht en kijk die gerse clip, met onder andere toffe beelden uit de door de Supportersvereniging beheerde Legioenzaal!

HET IS KLASSIEKERWEEK! Zoals jullie inmiddels weten is de FRFC Filmcrew een aardige traditie aan het neerzetten met nieuwe Feyenoord tracks!! Deze week is dan ook de single Rood | Wit van Bizzy Blaze x Remy Ridotto uitgekomen.

Wij zijn trots om te vertellen dat DJ/Producer Reggster speciaal voor De Klassieker een hardstyle remix heeft gemaakt van deze track.

Morgen gaan we een belangrijke dag tegemoet. Feyenoord heeft na 9 wedstrijden nog altijd de volle 100% score en daar kan Nederland alleen maar respect voor hebben. Respect moet je verdienen en dus geven wij met elkaar deze week de selectie van Feyenoord een muzikaal steuntje in de rug!! We gaan knallen, rammen en vol gas eroverheen. Wij zijn Feyenoord.

ROOD WIT.