Skip to content

1200 kaarten voor Vitesse-uit

Vooroverleg met Vitesse heeft uitgewezen dat Feyenoord 1200 kaarten krijgt toegewezen voor Vitesse – Feyenoord. Na het duel tegen Vitesse zijn er nog slechts twee duels te gaan, waardoor het zo maar eens de kampioenswedstrijd zou kunnen worden of in ieder geval cruciaal in de titelstrijd. Op diezelfde dag staat PSV – Ajax op het programma.

De wedstrijd zal in ieder geval in een halfleeg stadion afgewerkt worden. Om Feyenoord fans in de thuisvakken te voorkomen heeft de thuisclub in overleg met de lokale driehoek besloten dat alleen de 9.000 seizoenkaarthouders ieder twee extra kaarten mogen bijkomen. Die kopers moeten gelijktijdig met de seizoenkaarthouder naar binnen en dienen zich te legitimeren. ‘We balen hier ontzettend van,’ aldus de directeur van Vitesse. ‘Blijkbaar moet het op deze manier.’ Er kunnen maximaal 21.248 fans terecht in het Gelredome bij voetbalwedstrijden.

#Netwerk