Skip to content

Hahn vertrekt naar SC Heerenveen

Feyenoord heeft een overeenkomst bereikt met sc Heerenveen over een directe transfer van Warner Hahn. De 24-jarige doelman, die het afgelopen half jaar door Feyenoord werd verhuurd aan Excelsior, tekent een contract voor drie jaar bij de Friese Eredivisieclub. Hahn had bij Feyenoord nog een verbintenis tot medio 2019.

Hahn werd in 2014 door Feyenoord transfervrij overgenomen van FC Dordrecht en werd het volledige seizoen 2014-2015 verhuurd aan PEC Zwolle, waarvoor hij 32 competitiewedstrijden speelde. Het afgelopen half jaar stond hij op huurbasis bij Excelsior zeventien competitiewedstrijden onder de lat. In de tussenliggende periode kwam Hahn in geen enkele officiële wedstrijd voor Feyenoord in actie.

‘Met Brad Jones, Kenneth Vermeer en de talentvolle Justin Bijlow nog onder contract blijft de concurrentie voor de plek onder de lat voor het komende seizoen groot bij Feyenoord,’ zegt technisch directeur Martin van Geel. ‘Warner is op een leeftijd dat hij aan spelen moet en wil toekomen, daarom is een vertrek voor hem de beste oplossing. We bedanken Warner voor zijn inzet voor Feyenoord en wensen hem veel succes bij zijn nieuwe club.’

Bron: Feyenoord.nl, Foto: De Feijenoorder