Skip to content

Jong & Oud, Kameraden!

Deze zomer blikt De Feijenoorder met supporters uit alle windstreken terug op het 15e landskampioenschap van Feyenoord.

Deel 17: “DE PUZZEL COMPLEET”

Naam                : Tom
Geboortejaar     : 1995
Geboorteplaats  : Rotterdam
Woonplaats       : Rotterdam

Waar was je toen Feyenoord op 14 mei 2017 kampioen werd?
“Thuis in De Kuip op Vak X. Ik had voor geen goud ergens anders willen zijn!”

Hoe beschrijf je je gevoel op dat moment?
“Ja, hoe beschrijf je dat..? Er ging van alles door mij heen. Ik moest huilen, ik was blij, opgelucht, voldaan. Voor mij was de cirkel rond. Toen ik 11 jaar was nam ik een seizoenkaart om Kuyt te zien spelen, twee weken later vertrok hij naar Liverpool. En nu, jaren later, schiet hij je naar het kampioenschap. Dat is prachtig.”

Dit kampioenschap gaat de geschiedenis in als het kampioenschap van …
 “… alles dat klopte. Elk puzzelstukje zat dit jaar op de goede plek. Afgelopen jaren waren we er bijna, maar ontbrak steeds een stukje. Dit jaar was het plaatje compleet. Alles viel op z’n plek. Het is een beloning voor iedereen die Feyenoord is blijven steunen nadat de club bijna failliet was. We bleven staan en nu zijn we terug waar we horen. Ze kunnen er niet meer omheen!”