Skip to content

Programma en cover Open Dag magazine

Aankomende zondag staat de jaarlijkse Open dag van Feyenoord weer voor de deur. Uiteraard is De Feijenoorder ook weer aanwezig!

Open Dag boekje (gratis te verkrijgen)

NIEUW is het Open Dag boekje in A5 formaat. Het boekje is makkelijk te lezen en staat vol met foto’s en interviews. Zo kun je het verhaal achter het Megadoek aan het Hofplein teruglezen en staat er een interview met Giovanni van Bronckhorst in. Ideaal om te lezen als je zit te wachten op de helikopter!  Het Open Dag boekje is gratis te verkrijgen bij de ingangen van het stadion. Hiervoor geldt op is op.

Programma

De Feijenoorder heeft verschillende activiteiten op het programma staan. Supporters kunnen een tekening maken, laten schminken, ballonnen blazen en een kijkje nemen in de Legioenzaal. Het sfeerteam staat klaar om spandoeken te maken, uiteraard zal hierbij de letter F niet ontbreken. Supporters kunnen op de foto met onderstaande sfeerdoeken waarbij om 12:00 uur Gerda en Frans (bekend van de NPO1 documentaire) aansluiten voor een meet & greet.

Tot zondag!

Sfeerdoeken

Programma 1

Programma 2