Skip to content

Collecte voorafgaand aan Feyenoord-PSV

Op zondag 25 februari voorafgaand aan de wedstrijd Feyenoord-PSV wordt er door het Erasmus MC team gecollecteerd voor de Daniel den Hoed Stichting. De collectanten staan van 12:00 uur tot de aftrap op de van Zandvlietplein en de Olympiaweg.

Als tegenprestatie gaan de collectanten op 26 Augustus met Tour for Life vanaf Italië naar Nederland fietsen. Tour for Life is een 8 daagse sponsortocht op de racefiets met 1.300 kilometers en 17.000 hoogtemeters.

Helaas komt 1 op de 3 Nederlanders in aanraking met kanker en is er nog steeds geld nodig voor onderzoek. De opbrengst van deze collecte wordt door de Daniel den Hoed Stichting gebruikt voor onderzoek naar persoonsgerichte behandeling bij kanker.

Graag willen de collectanten een beroep doen op de Feijenoorders om zondag 25 februari een bijdrage te leveren.

Wil je doneren? Neem dan aub cash geld mee, pinnen is helaas niet mogelijk.

Voor meer informatie over de sponsortocht Tour for Life, het Erasmus MC team en de Daniel den Hoed Stichting zie www.tourforlife.nl