Skip to content

Informatie uitvaart Gerard Kerkum

Oud-voetballer en voormalig voorzitter van Feyenoord, Gerard Kerkum, is zaterdag overleden. Kerkum was al enige tijd ongeneeslijk ziek. Hij was 87 jaar.

De crematie is op zaterdag 2 juni in besloten kring. Voorafgaand is er een afscheidsdienst in het Maasgebouw. Supporters zijn hierbij welkom. De plechtigheid zal om 10:30 uur starten en ongeveer 1,5 uur duren. Na afloop van de dienst rond 12 uur zal er een erehaag gevormd worden voor het Maasgebouw om meneer Kerkum een laatste groet te brengen. Vriendelijk het verzoek om eerst de genodigde te laten plaatsnemen in de erehaag en om hierna aan te sluiten.  

Bloemen zijn niet gewenst maar de familie stelt het op prijs dat er een donatie wordt gedaan aan de Stichting overleven met Alvleesklierkanker van clubarts Casper van Eijck. Stichting overleven met Alvleesklierkanker zet zich in voor baanbrekend onderzoek tegen alvleesklierkanker. Hiervoor staan er collectebussen klaar in het Maasgebouw of u kunt uw donatie overmaken naar bankrekening: NL82INGB0000042000 t.a.v. Stichting overleven met Alvleesklierkanker.