Skip to content

Stuur een kaartje naar Jaden Slory

Wat een kampioensfeest had moeten worden voor Jaden Slory eindigde in mineur. Zijn team Feyenoord onder 13 werd kampioen maar Jaden brak in de wedstrijd zijn kuitbeen. De jonge Feijenoorder werd met de ambulance afgevoerd. Inmiddels is zijn been gegipst. Vader Andwele Slory is duidelijk in zijn bewoordingen: Slory junior komt weer op zijn oude niveau terug! Om Jaden een steuntje in de rug te geven roept De Feijenoorder supporters op om een kaartje te sturen naar Jaden.

Kaarten kunnen worden ingestuurd naar:
De Feijenoorder
Postbus 24036
3007 DA Rotterdam
T.a.v. Jaden Slory

De vereniging bezorgd de kaarten bij Jaden. Stuur massaal kaarten in en laat zien dat deze jonge Feijenoorder er niet alleen voor staat in zijn revalidatie!

Feijenoorder. Dat ben ik. Dat ben jij. Feijenoorders, dat zijn wij!