De TOTO KNVB Bekerfinale moet een feest worden!

Bij een feestje hoort ook een traktatie, en omdat jij erbij bent, bieden wij jou een unieke kans om gratis lid te worden van onze vereniging voor het seizoen 2024/2025. Met dit lidmaatschap steun je de sfeeracties en profiteer je van alle voordelen als lid van Feyenoord Supportersvereniging De Feijenoorder.

Ben je al lid? Geef het lidmaatschap cadeau!

Als je jouw gratis lidmaatschap claimt (of een kameraad een gratis lidmaatschap gunt), ben je kosteloos lid in het seizoen 2024/2025 (het aankomende seizoen). Jouw gratis lidmaatschap begint op 1 juli 2024 en eindigt op 30 juni 2025. Je ontvangt in dat seizoen de Hand in Hand Special en profiteert van diverse ledenvoordelen. Je kunt op elk moment besluiten je lidmaatschap stop te zetten door ons een e-mail te sturen. Een maand voor het einde van jouw gratis lidmaatschap sturen we je nog een herinnering dat het gratis lidmaatschap zal eindigen en vragen we je om ons te laten weten of je het lidmaatschap wilt opzeggen of wilt overstappen naar een betaald lidmaatschap (al vanaf 19,08 euro per seizoen). Als je ervoor kiest om trots lid te blijven, zullen wij in het seizoen 2025/2026 je lidmaatschap omzetten naar een betaald lidmaatschap. Je ontvangt dan een welkomstgeschenk en een ledenpas.

Wij zijn de enige onafhankelijke officiële supportersvereniging van Feyenoord. Hiermee steun je namelijk de sfeeracties in het stadion en de vereniging zodat we de belangen van alle Feyenoorders kunnen behartigen. Daarnaast krijg je korting op onze speciale supportersreizen, kortingen bij diverse shops waaronder Feyenoord Fanshop en FRFC1908.nl, toegang tot ons eigen webshop en maak je kans op diverse winacties op onze social media kanalen.

We merken dat veel mensen ons verwarren met Het Legioen, dat het Feyenoord Magazine uitbrengt. Voor alle duidelijkheid, De Feijenoorder is niet Het Legioen. Het komt ook voor dat je het gewoonweg niet meer zeker weet. Om er zeker van te zijn dat je nog geen lid bent, kun je dat via dit formulier controleren. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie per e-mail.

Als je al lid bent, bieden we je de mogelijkheid om een ander een gratis lidmaatschap cadeau te geven. Met deze actie willen we nieuwe leden werven, zodat we nog meer kunnen betekenen voor al onze leden, nog vettere sfeeracties te realiseren en meer evenementen te organiseren.  

Als je op de knop ‘Geef een lidmaatschap cadeau!’ drukt, krijg je de mogelijkheid om via een deelknop een Feyenoord-kameraad, -familielid of -collega op te geven voor een gratis lidmaatschap. Wellicht ken je iemand met een Feyenoordhart aan wie je dit gunt. Delen kan via Whatsapp of E-mail.