Skip to content

Reis mee naar Istanbul voor Fenerbahçe – Feyenoord!

Zoals u van ons gewend bent, proberen wij bij de Europa League uitwedstrijden, u een compleet verzorgde reis aan te bieden. De eerste uitwedstrijd gaat naar het zonnige Turkije, waar wij de 2e wedstrijd in de poulefase spelen tegen Fenerbahçe op 29 september. Aangezien het op dit moment voor Turkije hoogseizoen is, is het lastig een chartervlucht te krijgen en deze tegen een aantrekkelijk tarief aan te bieden voor onze supporters. Wel hebben wij een beperkt aantal stoelen weten te reserveren voor een lijnvlucht. U reist op eigen gelegenheid, dus zonder begeleiding van de Feyenoord Supportersvereniging.

Heenreis

U kunt zich nu opgeven voor een 2 daagse reis naar Istanbul. Op donderdag 29 september 2016 vliegt u vanaf Rotterdam rond 8:15 uur, vervolgens zult u rond 12:40 uur landen in Istanbul. Vanaf de airport adviseren wij u om zelf een taxi te nemen naar uw 4 sterren hotel in het centrum. In de boeking zit een twee persoonskamer, wanneer u een één persoonskamer wilt hebben is dit mogelijk tegen een meerprijs van € 40.

Wedstrijd

Op dit moment is er nog niets bekend gemaakt over het aantal kaarten die beschikbaar zijn voor de wedstrijd. Wij verwachten dat er voldoende kaarten zijn. U dient wel in het bezit te zijn van een geldige uitkaart (Diamond, Gold of Silvercard) om in aanmerking te komen voor een toegangskaart. Het bedrag is dus exclusief wedstrijdkaart, visum en vervoer vanaf en naar het vliegveld! Vergeet niet een annuleringverzekering af te sluiten.

Visum

Via de volgende link, kunt u ook alvast uw visum aanschaffen: https://www.evisa.gov.tr/nl/

Terugreis

Op vrijdag 30 september rond 18.40 uur vliegt u vanaf Istanbul terug naar Rotterdam waar u rond 22:00 uur zal landen.

Aanmelden

Voor € 345 (ledenprijs) kunt u zich aanmelden voor de 2 daagse vliegreis naar Istanbul. De reis is exclusief voor leden van de Feyenoord Supportersvereniging. Bent u nog geen lid en wilt u toch mee naar Istanbul? Dan kunt u zich uiteraard alsnog aanmelden als lid via de volgende link: http://www.feyenoordnet.nl/word-lid en Feyenoord steunen! Door een mail te sturen naar [email protected] met uw naam, volledige adresgegevens en uw telefoonnummer, kunt u zich direct opgeven. We hebben een beperkt aantal plaatsen, dus reageer snel…. OP=OP!