Skip to content

Vrijwilligers

De drijfveer van de vereniging!

Samen met al onze trouwe leden zijn onze vrijwilligers de allerbelangrijkste drijfveer van de vereniging. Zonder de inzet van de vrijwilligers bestaan we als supportersvereniging simpelweg niet.

De Feijenoorder doet meer dan je denkt. Heb je jezelf wel eens afgevraagd wie voor de sfeeracties de vlaggetjes in de stoeltjes steken of de sfeerbordjes neerleggen vooraf een wedstrijd in de Kuip? Dat doen vrijwilligers van het sfeerteam. 

Ook ons welbekende Stadion Sport Nieuws programmaboekje en Hand in Hand magazine wordt volledig geschreven door vrijwilligers. De redactie zet zich hier het gehele jaar voor in en met prachtige exemplaren als resultaat. Al zeggen we het zelf.. 😉

Bij Kameraadjes evenementen zoals o.a. het voetbalfeest, doet Feyenoord nooit tevergeefs een beroep op de vrijwilligers van De Feijenoorder. Daarnaast kom je onze vrijwilligers ook regelmatig in en rond De Kuip tegen als collectant voor goede doelen of als ledenwerver voor De Feijenoorder. Hiernaast zorgen zij dat alle reizen en evenementen mogelijk worden gemaakt door ook hier een helpende hand te bieden.

Vrijwilligersborrel

Ieder jaar bedanken we onze vrijwilligers met een vrijwilligersborrel. We nodigen zoveel mogelijk vrijwilligers uit om samen te proosten op hun inzet en de dingen die we met elkaar hebben kunnen realiseren. Ieder jaar groeit onze vrijwilligersgroep enorm. We zijn hier enorm dankbaar voor en om heel eerlijk te zijn kan je al deze toppers nooit goed genoeg bedanken. 

Aanmelden als vrijwilliger?

Interesse om deel uit te maken als vrijwilliger voor De Feijenoorder en Feyenoord? Wil je meer informatie hierover? Stuur dan een mailtje naar [email protected] o.v.v. vrijwilliger. Interesse om deel uit te maken als vrijwilliger in het sfeerteam? Stuur dan een mailtje naar [email protected].