Sfeeracties

Word feijenoorder
en steun de sfeeracties

Zonder financiële steun kan het sfeerteam van De Feijenoorder de mooie acties niet realiseren.

Jaarlijks gaat een deel van de contributie van de leden van De Feijenoorder naar de sfeeracties van het sfeerteam.

Elk lid zorgt dus voor een financieel impuls en draagt zijn steentje bij voor een topsfeer.

De Feijenoorder organiseert, faciliteert en financiert de vele spandoeken en sfeeracties in De Kuip. Middels jouw lidmaatschap draag je hier aan bij. De spandoeken worden gemaakt door ons sfeerteam, die geheel bestaat uit vrijwilligers. Ieder seizoen lukt het hen opnieuw om de meest fantastische spandoeken te maken en de meest spraakmakende acties te organiseren.

 

De afgelopen jaren zijn de beelden van de sfeeracties de gehele wereld overgegaan. Voorbeelden hiervan zijn: de “Zilvervloot” tegen Sevilla, het Megadoek met het Stadswapen van Rotterdam tegen Ajax, de 80 jaar De Kuip actie en de spandoekenreeks in het kampioensjaar 2016/2017. Hieronder een aantal voorbeelden van onze toffe acties:

Video afspelen

Herdenkingswedstrijd

Tijdens de jaarlijkse openingswedstrijd in De Kuip staan we stil bij alle overleden Kameraden. Voor de wedstrijd hangt het Herdenkingsdoek op De Noordzijde met hierop de namen van overleden supporters, spelers, trainers, bestuursleden en een ieder zich verdienstelijk voor onze club heeft gemaakt. Wil je een naam doorgeven van iemand die ons ontvallen is? Stuur dan een e-mail naar: herdenking@defeijenoorder.nl De namen worden op het spandoek gespoten door vrijwilligers van ons sfeerteam. Geef de naam van een overledene uiterlijk twee weken voor de dag van de openingswedstrijd door!

 

Opdat wij nooit mogen vergeten.