Kameraadjes

De Feyenoord Juniorclub Kameraadjes is de officiële Juniorclub van Feyenoord en de Feyenoord Supportersvereniging De Feijenoorder voor alle jeugdige supporters tot en met 14 jaar. Klik hier om de website van de Kameraadjes te bezoeken.

Samenwerking De Feijenoorder – Feyenoord 

Vanuit de vereniging overleggen wij maandelijks met de afdeling Kameraadjes binnen de organisatie van Feyenoord Rotterdam. In deze overleggen worden updates gedeeld over de leden in- en uitstroom, bespreken we Kameraadjes events, bedenken we toffe aanvullingen die binnen het lidmaatschap kunnen worden aangeboden en houden we ons druk bezig met de wedstrijdmascottes en vlaggenkinderen. 

Een aantal voorbeelden die we de afgelopen jaren samen met Feyenoord voor De Kameraadjes hebben geoorganiseerd zijn: De Buggy Tour, Kameraadjes spandoek spuiten, Kameraadjes vlaggenkinderen bij de Feyenoord mannen en vrouwen en een Feyenoord wedstrijd kijken in Pathé de Kuip.

Eén van de grotere events voor De Kameraadjes is het Kameraadjes Voetbalfeest. Deze dag staat volledig in het teken van Feyenoord voor onze jongste supporters. Vanuit de vereniging organiseren we samen met Feyenoord deze dag vanaf het begin tot het eind. Er worden activiteiten bedacht, artiesten uitgenodigd, spelers benaderd en goodies besteld om uit te geven.

Wedstrijdmascotte

Elke Eredivisie thuiswedstrijd van Feyenoord is er een wedstrijdmascotte. De wedstrijdmascotte mag samen met de reservespelers de warming-up doen, gaat op de foto met zijn of haar favoriete speler en loopt aan de hand van de scheidsrechter het veld op. Wil je een Kameraadje opgeven als wedstrijdmascotte? Klik dan op de rode button hieronder en vul het aanmeldformulier in. 

Voorwaarden wedstrijdmascotte: De mascotte is in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar, lid van de Kameraadjes en nog niet eerder speler- of wedstrijdmascotte geweest bij Feyenoord.

Lidmaatschap Kameraadjes

De Feyenoord Juniorclub ‘Kameraadjes’ is verdeeld in vier leeftijdsgroepen:

  • Mini’s (0-2 jaar)
  • Puntertjes (3-7 jaar)
  • Pupillen (8-11 jaar)
  • Junioren (12-14 jaar)

Klik hier om lid te worden van de Kameraadjes.

Te oud voor de Kameraadjes?

Speciaal voor de jongeren die te oud zijn voor de kameraadjes heeft De Feijenoorder in samenwerking met de Dirk Kuyt foundation het jongerenlidmaatschap ontwikkeld. Dit lidmaatschap is voor jongeren in de leeftijd van 14 tot 18 jaar. De kosten bedragen € 12,- per jaar (€ 1,-  per maand en als supporter ben jij de 12e man!) Van het lidmaatschap gaat €6,- naar de Dirk Kuyt Foundation, daarmee wordt de foundation gesteund die het mogelijk maakt om mensen met een beperking te laten sporten. Alle jongeren ontvangen een speciale nieuwsbrief, 2x het magazine Hand in Hand en een zelfgekozen welkomstgeschenk. Klik hier om je aan te melden!

Wedstrijdmascotte Feyenoord