Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag hier niet tussen? Mail dan naar [email protected]

Lidmaatschapsvragen

Wat tof dat je lid wilt worden van de vereniging! Klik hier om jezelf aan te melden. 

Klik hier om jouw ledengegevens te wijzigen.

Gecondoleerd met dit enorme verlies. Het doorgeven van een overlijdensbericht kan door een mail ([email protected]) of brief te sturen naar ons (Coen Moulijnweg 53, 3077 AT Rotterdam). We zullen na ontvangst het lidmaatschap bij De Feijenoorder direct beeindigen en u een bevestiging hiervan toesturen.

Voor een overzicht van de matdatums van Hand in Hand verwijzen we je graag naar onze evenementenkalender op onze homepage.

Wat jammer dat jij jezelf wilt afmelden bij de vereniging. We respecteren uiteraard iedere keuze. Je kunt jezelf afmelden door jouw lidmaatschapsnummer en adres naar ons toe te mailen ([email protected]) of te sturen per post (Coen Moulijnweg 53, 3077 AT Rotterdam). LET OP: Telefonisch worden GEEN opzeggingen verwerkt! 

Kameraadjesvragen

Wil je een Kameraadje opgeven als wedstrijdmascotte? Geef hem dan op via het aanmeldformulier.

Voorwaarden wedstrijdmascotte: De mascotte is in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar, lid van de Kameraadjes en nog niet eerder speler- of wedstrijdmascotte geweest bij Feyenoord.

Wat tof dat jij jouw Kameraadje aan wilt melden. Als echte Feyenoordsupporter wordt het rood-witte supportersgevoel er al met de paplepel ingegoten. Om jouw Kameraadje aan te melden hoef je alleen maar hier te klikken!

Helaas kunnen wij geen wijzigingen voor De Kameraadjes verwerken. Je kunt de wijzigingen wel doorgeven via deze link. Feyenoord zal de wijzigingen verwerken bij De Kameraadjes.

Wat jammer dat je jouw Kameraadje wilt afmelden van De Kameraadjes. Helaas kunnen wij deze opzegging niet verwerken. Je kunt de opzegging wel doorgeven via deze link. Feyenoord zal de opzegging verwerken bij De Kameraadjes.

Overige vragen

Wil je een naam doorgeven van iemand die ons ontvallen is? Stuur dan een e-mail naar: [email protected] De namen worden op het spandoek gespoten door vrijwilligers van ons sfeerteam. Geef de naam van een overledene uiterlijk twee weken voor de dag van de openingswedstrijd door!

Indien je een stadionverbod hebt ontvangen kunnen wij je in sommige gevallen tips en advies geven. Lees hier meer over onze tips en adviezen.

Dagelijks ontvangen wij enorm veel bijzondere verzoeken van supporters met een bijzonder mooi maar vaak ook emotioneel verhaal. Helaas kunnen wij door deze enorme aantallen geen bijzondere wensen aannemen. Feyenoord heeft een speciale afdeling om bijzondere wensen aan te melden. Ook zij ontvangen veel aanvragen waardoor ook daar niet iedere wens vervuld kan worden. Wil je toch jouw wens indienen, dan kan dit via deze link

Helaas kunnen wij deze opzegging niet verwerken. Je kunt de opzegging wel doorgeven via deze link. Feyenoord zal de opzegging verwerken bij Het Legioen.