Supportersreizen

Reis met Feyenoord mee naar het buitenland!

Als Feyenoord Europees speelt is dat natuurlijk al super. Maar als je als supporter het team dan in het buitenland ook kan toejuichen, dan is dat natuurlijk helemaal fantastisch. Dat vond het bestuur jaren terug ook al. Zij wisten dat supporters het fijn zouden vinden als er een compleet pakket beschikbaar zou zijn voor de reis naar de wedstrijd. Waar je normaal veel stress of werk ervaart bij het zoeken naar de juiste vlucht en transfer, valt dat nu weg omdat de vereniging je helemaal ontzorgd. En dat doen we onderhand al jaren.

De afgelopen jaren hebben wij naar vele Europese uitwedstrijden een supportersreis georganiseerd. De ene keer met een vlucht, de andere keer met een bus en soms zelfs met beide. Zo brengen wij al jaren honderden supporters naar verschillende landen om samen het team te steunen.

Dit kunnen wij doen doordat we in 2009 een samenwerkingsverband zijn aangegaan met de club voor het gezamenlijk organiseren van bus- en vliegreizen. Wij maken een reisschema en zorgen voor een vlucht en/of bus en jij als supporter koopt bij Feyenoord de reis. Zo ben je tevens verzekerd van een wedstrijdkaart doordat het een compleet pakket is (reis inclusief wedstrijdkaart).

De reizen organiseren we zonder enig winstbejag. Wij vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk supporters het team kunnen steunen en deze reis samen kunnen beleven. Wij proberen dus altijd de reis op een zo’n voordelige manier mogelijk te organiseren. Uiteraard hebben onze leden wel een streepje voor!. Zij krijgen korting op al onze reizen. Voor reizen in Nederland scheelt dit euro’s, in Europees verband tientallen euro’s. Een goede reden om snel lid te worden.

De Feijenoorder is tegen het opleggen van verplicht vervoer en streeft naar normalisering voor het bezoeken van uitwedstrijden. In ieder overleg deelt De Feijenoorder dit mee aan desbetreffende instanties, waaronder de te bezoeken Gemeente.