Evenementen

De Feijenoorder is er voor en door supporters. Om supporters elkaar te laten ontmoeten organiseren we onder andere evenementen en reizen. De evenementen zijn voor jong en oud en zijn toegankelijk voor elke supporter. Leden van De Feijenoorder profiteren van korting op de evenementen. Hiernaast vinden we het belangrijk om onze leden iets extra’s te bieden en organiseren we graag activiteiten als hier veel vraag naar is. Hieronder staan enkele van onze evenementen/activiteiten. Houd onze evenementenkalender, de website of social media in de gaten voor de aankomende evenementen!

 

 

 

Legioenzaal Winterstop-party

Feyenoord Supportersvereniging De Feijenoorder organiseert op 6 januari 2024, in samenwerking met Feestcafé de Zoom in Renesse, de Legioenzaal On Tour Winterstop-party. Met een geweldige line-up, inclusief mysterieuze artiesten die je kunt raden bij ticketaankoop. Een busreis vanuit Rotterdam is beschikbaar. Tickets starten bij €19,08 voor leden, inclusief welkomstdrankje. Niet-leden worden automatisch lid bij ticketaankoop. Lees meer…

Partyboot

Met 250 Feijenoorders drie uur varen over de Maas onder het genot van een drankje en een Dj. En dit allemaal voor een vaste prijs. Nog leuker? Je kunt erna direct door naar de wedstrijd met je maten.

Partybus

Gezellig zonder zorgen met zijn allen naar een wedstrijd van Feyenoord reizen. De meest bekende busreizen zijn de zogenoemde partybussen. Onder het genot van een drankje en muziek rijd je naar de wedstrijd toe. Wil jij vanuit jouw stad met een partybus naar Rotterdam of juist vanuit Rotterdam naar een uitwedstrijd met een grote groep? Laat het ons weten!

Bingo

De bingo is inmiddels een begrip geworden in Rotterdam! Een uniek evenement waarbij je verschillende prachtige Feyenoord gerelateerde items kan winnen. Wie wilt er nu niet een door de voltallige selectie gesigneerd shirt winnen?

Professor feyenoord quiz

Speciaal voor de echte Feyenoord kenners organiseren we de Professor Feyenoord Quiz. De meest bijzondere vragen en fragmenten komen voorbij in de kantine van Sportclub Feyenoord op Varkenoord. Naast een hoop lastige vragen zorgt de avond ook voor veel gezelligheid! De winnaar van de quiz mag zich een jaar lang Professor Feyenoord noemen.

Sinterklaasfeest

Sinds 2017 organiseren wij het Sinterklaasfeest voor de kleine Feijenoorders. Sint en zijn pieten komen langs op Varkenoord om alle kindjes te verrassen. Uiteraard komt hij niet zonder leuke cadeaus en geven de pieten ook nog een show weg!

Europese reizen

We organiseren al jaren supportersreizen per bus naar uitwedstrijden van Feyenoord in Nederland. Als er in Europees verband wedstrijden zijn dan organiseren we ook een vlieg- of busreis naar deze wedstrijden.

 

Heb jij nou een evenement of activiteit die wij moeten organiseren? Laat het ons weten!