Ledenvoordeel

Ledenvoordeel

Ledenvoordeel voor leden van supportersvereniging De Feijenoorder!

Als lid van de vereniging krijg je al vele voordelen, zoals toegang tot onze evenementen, een inlog voor je eigen portaal, toegang tot de webshop en een magazine. Maar er is meer!

Op vertoon van de ledenpas of via het lidmaatschap krijg je een korting of attentie bij onze partners.
Kijk hieronder voor onze partners en score jouw voordeel.

Feyenoord Fanshop

Leden ontvangen 15% korting in de fanshop van Feyenoord. Neem jouw ledenpas of bewijs van inschrijving mee en laat deze voor het afrekenen zien aan de medewerker van de fanshop.

Run2Day

Ben jij een fanatieke hardloper of wil je gaan beginnen met hardlopen? Ren dan snel naar Run2Day Rotterdam en profiteer van 10% korting op vertoon van je De Feijenoorder ledenpas! Op de Meent 75a vind je alles op het gebied van hardlopen in een echte Rotterdamse omgeving. Het Run2Day team adviseert jou graag waarmee en hoe een betere hardloper te worden.

Lyle & Scott

Vanaf het seizoen 2020-2021 ontvangen leden 15% korting op wedstrijddagen bij Lyle & Scott Rotterdam op vertoon van de ledenpas. Leden ontvangen 15% korting (niet van toepassing op reeds afgeprijsde artikelen) op wedstrijddagen van Feyenoord (bij oefenwedstrijden, thuiswedstrijden, uitwedstrijden en bij Europese duels).

P1 Travel

P1 Travel geeft je de kans om overal ter wereld je favoriete sport- of muziekevenement te bezoeken. P1 Travel verzekert je van de best mogelijke ervaring, dankzij hun officiële samenwerking met de grootste internationale voetbalclubs, evenementenlocaties en sporttoernooien. Door een breed aanbod in officiële tickets en reispakketten brengt P1 Travel je naar het evenement van je dromen! Leden ontvangen €5,- korting bij een bestelling bij P1 Travel via een kortingscode.

FRFC 1908

Leden profiteren van 10% korting in de webshop van FRFC1908. Kortingscode niet bekend? Stuur een e-mail met je naw gegevens naar [email protected] en leden ontvangen de code.

Fotolijsten.nl

Leden profiteren t/m 31 juni 2024 van 10% korting op het gehele assortiment van fotolijsten.nl.
Aanrader zijn de frameboxen. Klik hier voor het assortiment. Dankzij de framebox blijft je Feyenoord-shirt netjes tijdens het inlijsten en kun je later altijd switchen van shirt.

Stadsjuwelieren

Ken je Stadsjuwelen al? Zij verkopen stoere handgemaakte, echt zilveren 010 – armbanden van hoogwaardige kwaliteit voor een Rotterdams nuchtere prijs.
Laat onze zilveren sieraden ook jouw Rotterdamse verhaal vertellen! Enne… extra tof: voor leden van de Feijenoorder 15% korting in de webshop.

Walls and Skin

Walls and Skin

Walls and Skin maakt niet alleen geweldige tattoos, we hebben ook een grote liefde voor graffiti. Wij beschikken over een groot netwerk van bekende graffiti artiesten zowel uit binnen- als buitenland.

Al jaren werken we samen met het sfeerteam van Feyenoord. We proberen altijd met hun gekke en last-minute ideeën mee te denken.