Visie en statuten

Wij komen op voor de belangen van alle Feyenoord-supporters en die van onze leden in het bijzonder.

Dat is de doelstelling van De Feijenoorder.

In de dagelijkse praktijk betekent dit dat De Feijenoorder o.a. een supportersmagazine uitbrengt en overleg voert met Feyenoord- bestuurders en managers. Zij wil benaderbaar zijn voor alle supporters. De Feijenoorder organiseert (supporters) evenementen en verzorgt supportersreizen in Nederland en daarbuiten en nog héél veel meer.

Als vereniging met ruim 17.000 leden kan je niet functioneren zonder de door leden goedgekeurde statuten.

Steun aan Feyenoord

Het staat in onze statuten. De Feijenoorder ondersteunt Feyenoord NV financieel waar mogelijk. Voorbeelden? Toen de eerste training nog naast De Kuip plaatsvond, zette De Feijenoorder altijd een tribune neer. Dat scheelde Feyenoord een paar duizend euro en de supporters hadden een zitplaats. Dat doen we graag!

De actie ‘”Voor Feyenoord Van Ons” was ook een mooi voorbeeld van hoe wij, als Feyenoord-supporters, onze club hebben kunnen helpen.

Buiten financiële steun willen we als supportersvereniging niet alleen het beste voor supporters, maar ook het beste voor de club. Dit komt uiteindelijk voor supporters altijd ten goede en is dan ook iets wat we willen blijven nastreven. Door in gesprek te blijven met de BVO willen we als onafhankelijke supportersvereniging transparantie en support bieden om supportersbelangen te behartigen.