Stadion Sport Nieuws

Geschiedenis

Stadion Sport Nieuws, is de oudste gedrukte uitgave over Feyenoord. Nadat de fanatieke supporters én uitgevers van Oranje Van Loon Drukkers dit stuk supporterscultuur sinds de jaren tachtig in ere hielden, neemt de officiële Feyenoord Supportersvereniging De Feijenoorder het stokje sinds het seizoen 2020/2021 samen met uitgeverij Trichis over.

In de afgelopen jaren zijn er binnen het aanbod van het programmaboekje een aantal wijzigingen geweest. De boekjes zijn lange tijd voor €1,50 door enthousiaste supporters verkocht rondom het stadion. Door de toenemende grondstofprijzen en de vervoerskosten werd het boekje vanaf 2020 €0,50 cent duurder. Na 2 seizoenen met een iets mindere uitgave is de vereniging in overleg met Trichis overgegaan op het gratis uitgeven van de programmaboekjes. 

Huidige aanbod Stadion Sport Nieuws

Stadion Sport Nieuws verschijnt voor iedere thuiswedstrijd van Feyenoord en is gratis verkrijgbaar bij de verkopers rond het stadion, in de stadion Fanshops, bij de Bram Ladage, Restaurant De Beren en Event Center Hollywood op Cor Kieboomplein. Vanaf 3 november 2022 worden de boekjes ook aangeboden bij onderstaande kraampjes op het voorplein! 

Digitaal inlezen Stadion Sport Nieuws:

Leden kunnen het programmaboekje hieronder gratis digitaal lezen door in te loggen met hun account. Klik hiervoor op de titel van het programmaboekje (bijvoorbeeld: Stadion Sport Nieuws nummer 1 seizoen 2021-2022) en log in.

Deze content is alleen beschikbaar voor leden

Login om deze content te bekijken.
Nog geen lid? Word hier lid.