Hand in Hand

Hand in Hand

Spelersinterviews, de verhalen achter de sfeeracties en een oog op het roemruchte verleden, met aandacht voor iedereen die Feyenoord liefheeft. Tienmaal per jaar lees je alles wat met Feyenoord van doen heeft in het blad van De Feijenoorder, genaamd Hand in Hand. Een blad voor supporters, door supporters. Een blad waarin elke letter gewijd is aan het ware Feyenoord-gevoel. Nog geen lid? Klik hier voor meer informatie. Niet alleen ontvang je tienmaal per jaar de Hand in Hand, ook staan we hand in hand. Met jouw lidmaatschap draag je namelijk bij aan de sfeeracties die de Kuip sieren, waarmee we samen als één man achter onze spelers staan.

Het lidmaatschap kost €35,00 per jaar. Naast het blad krijg je als nieuw lid een leuk welkomstgeschenk. Bovendien biedt het lidmaatschap je nog meer voordelen. De Feijenoorder organiseert immers reizen naar uitwedstrijden in zowel competie- als Europees verband, waarbij je als lid korting krijgt op bus- en vliegreizen. Aarzel dus niet en word lid van de grootste onafhankelijke supportersvereniging van Nederland.

Hand in Hand valt bij de leden op de mat en is ook los verkrijgbaar in de Feyenoord fanshops en diverse winkels.

*Supporters die in het buitenland wonen betalen voor het hoofdlidmaatschap €75,00. Dit door de verzendkosten voor het magazine naar het buitenland.

Adverteren
Wilt u adverteren in ons magazine? Neem dan contact op met Veenman+ via:

Veenman+
Sevillaweg 142
3047 AL Rotterdam
T: 010 – 245 33 33E: [email protected]