Skip to content

FOTO’S | Sfeerimpressie van de presentatie van ‘Feyenoord de Grootste’

Gisterenavond was het dan zo ver: na anderhalf jaar schrijven en produceren en meerdere jaren planning, uitvoering en bloed, zweet en tranen was het dan zover. Het eerste XXL-sportboek van Nederland staat op naam van Feyenoord en draagt de toepasselijke titel: Feyenoord de Grootste. De laatste loodjes vielen zwaar en er moest van horen zeggen een heel weekend doorgewerkt worden om op de dag van de presentatie de boeken in De Kuip te krijgen, maar het is gelukt.

Het boek dat letterlijk is voortgekomen uit geen woorden maar daden. Drie leden van de Feyenoord Supportersvereniging hebben zich enkele jaren geleden hard gemaakt voor dit prachtige boek en na al die tijd is die droom werkelijkheid geworden. Een kunstobject met een stevige prijs van € 999,- maar dat hadden meer dan 500 van de fanatiekste Feyenoorders er in de pre-order fase al voor over. Gisteren werden de stapels boeken uitgereikt. Althans. Het boek weegt maar liefst 30 kilo dus speciaal voor de gelegenheid werd het boek door medewerkers van Feyenoord in de auto van elke klant geladen.

De sportieve prestaties. De Kuip en nu ook nog een boek. Feyenoord-supporters hebben ook in deze donkere dagen weer genoeg om trots op te zijn! Wat volgt is een mooie sfeerimpressie van gisterenavond: