Skip to content

FSV: Reis naar Fenerbahçe – Feyenoord, nu inclusief wedstrijdkaart!

Vorige week heeft u kunnen lezen hier op onze website dat de Feyenoord Supportervereniging een reis organiseert naar Istanbul. Als u nu de reis boekt bij ons, bent u zeker van een wedstrijdkaart! U dient wel in het bezit te zijn van een geldige uitkaart (Diamond, Gold, Silvercard, Seizoenkaart of Legioenclubkaart) om in aanmerking te komen hiervoor.

Heenreis

U kunt zich nu opgeven voor een 2 daagse reis naar Istanbul. Op donderdag 29 september 2016 vliegt u vanaf Rotterdam rond 8:15 uur, vervolgens zult u rond 12:40 uur landen in Istanbul. Vanaf de airport adviseren wij u om zelf een taxi te nemen naar uw 4 sterren hotel in het centrum. In de boeking zit een twee persoonskamer, wanneer u een één persoonskamer wilt hebben is dit mogelijk tegen een meerprijs van € 40.

Visum

Via de volgende link, kunt u ook alvast uw visum aanschaffen: https://www.evisa.gov.tr/nl/

Terugreis

Op vrijdag 30 september rond 18.40 uur vliegt u vanaf Istanbul terug naar Rotterdam waar u rond 22:00 uur zal landen.

Aanmelden

Voor € 378 (ledenprijs) kunt u zich aanmelden voor de 2 daagse vliegreis naar Istanbul. De reis is exclusief voor leden van de Feyenoord Supportersvereniging. Bent u nog geen lid en wilt u toch mee naar Istanbul? Dan kunt u zich uiteraard alsnog aanmelden als lid via de volgende link: http://www.feyenoordnet.nl/word-lid en Feyenoord steunen! Door een mail te sturen naar [email protected] met uw naam, volledige adresgegevens en uw telefoonnummer, kunt u zich direct opgeven. Het bedrag is dus inclusief wedstrijdkaart, maar exclusief visum en vervoer vanaf en naar het vliegveld! Vergeet niet een annuleringverzekering af te sluiten. We hebben een beperkt aantal plaatsen, dus reageer snel…. OP=OP!