Skip to content

Ga mee met de Partybus op wedstrijddagen

Al jarenlang een succesvol recept: per partybus naar uitwedstrijden van Feyenoord. Nu Vereeniging De Feijenoorder en de Feyenoord Supportersvereniging steeds nauwer samenwerken, worden deze reizen ook gezamenlijk aangeboden. Kouwe pils, Oud Rotterdamsche Tyfusherrie en sterke verhalen… zo is een uitwedstrijd in tijden van kansloze combi’s nog wel een leuk daggie uit. De saamhorigheid tijdens de reis betaalt zich bovendien vaak terug tijdens de wedstrijd: de kelen zijn gesmeerd en het elftal wordt nog luidruchtiger gesteund.

Ook dit seizoen laten we dus weer partybussen rijden. Tot aan de winterstop in ieder geval drie keer, tot aan het omwisselpunt voor de combi of tot aan het stadion, net wat er mogelijk is met de lokale autoriteiten. Zodra hierover meer bekend is, zullen we dit uiteraard communiceren, maar hierbij alvast de wedstrijden waarbij we gaan rijden:

NEC – Feyenoord / zondag 16 oktober, aftrap 14:30. Verwachte vertrektijd partybus vanaf de Kuip: 12:00 uur. A.s. woensdag start de verkoop voor Diamondcards houders, dan verwachten we ook dat er meer bekend is over de vervoersregeling.
Go Ahead Eagles – Feyenoord / zondag 6 november, aftrap 16:45. Verwachte vertrektijd partybus vanaf de Kuip: 13:30 uur.
AZ – Feyenoord / zondag 11 december, aftrap 14:30. Verwachte vertrektijd partybus vanaf de Kuip: 11:30 uur.
Aanmelden kan nu al, stuur een e-mail met je naam en eventueel die van je medepassagiers ovv ‘Partybus [wedstrijd]’ naar [email protected]. Verdere informatie volgt later, maar deze data kan je alvast reserveren in je agenda!

Let op, voor alle partybusreizen geldt dat we dit hebben aan gegeven bij Feyenoord. Om te zorgen dat we aankomen zonder hinder (of op tijd) doen we het verzoek bij deze om vuurwerk achterwege te laten en alleen mee te gaan als je een wedstrijdkaart heb.

Bron: DeFeijenoorder/FSV