Skip to content

De Feyenoord Supportersvereniging organiseert ook een reis naar Zorya Luhansk én Manchester United!

Zorya Luhansk – FEYENOORD (INCLUSIEF TOEGANGSKAART)

Nadat wij een reis hebben georganiseerd naar Fenerbahçe, bieden wij u nu een reis aan naar Zorya Luhansk in de Oekraïne waar Feyenoord op 3 november 2016 zijn 4e poulewedstrijd zal spelen

Heenreis
U kunt zich nu opgeven voor een 1 daagse reis naar Zorya Luhansk. Op donderdag 3 november 2016 vliegt u ’s morgens rond 6.00 uur vanaf Schiphol, vervolgens zult u rond 9:30 uur landen lokale tijd in Odessa. Het betreft een directe vlucht. Vanaf de airport verzorgen wij de transfer naar de stad, waar u vrij bent om de stad te bekijken. Na de wedstrijd stapt u in de bus die op de afgesproken plek zal staan, waarna u direct weer naar de luchthaven gebracht zal worden. Rond 23.00 uur zal het vliegtuig vertrekken richting Nederland.

Wedstrijd
Wanneer u de reis bij ons boekt, heeft u gegarandeerd een wedstrijdkaart! U kunt nu zelfs mee wanneer u in het bezit bent van een seizoenkaart of Legioen clubkaart! Uiteraard is een geldige uitkaart (Diamond, Gold of Silvercard) voldoende om in aanmerking te komen voor deze toegangskaart. Het bedrag is dus inclusief wedstrijdkaart en vervoer vanaf en naar het vliegveld in Odessa! Vergeet niet een reis-/annuleringsverzekering af te sluiten.

Aanmelden
Voor € 299 (ledenprijs) kunt u zich aanmelden voor de 1 daagse vliegreis naar Odessa. De reis is exclusief voor leden van de Feyenoord Supportersvereniging  en de Vereeniging De Feijenoorder. Bent u nog geen lid en wilt u toch mee naar Odessa? Dan kunt u zich uiteraard alsnog aanmelden als lid via de volgende link: http://www.feyenoordnet.nl/word-lid en Feyenoord steunen! Door een e-mail te sturen naar [email protected] met uw naam, volledige adresgegevens, telefoonnummer en foto van uw paspoort en seizoenkaart, kunt u zich direct opgeven. We hebben een beperkt aantal plaatsen, dus reageer snel…. OP=OP!

 

Manchester United – FEYENOORD (EXCLUSIEF TOEGANGSKAART)

Ook naar Manchester United organiseren wij een reis, na de 1-0 thuisoverwinning op het grote Manchester United zal geen supporter deze wedstrijd willen missen. Op donderdag 24 november zal de uitwedstrijd plaatsvinden en de Feyenoord Supportersvereniging zal niet alleen met een charter vliegen naar Engeland, maar ook met een bus naar Manchester afreizen.

Vliegreis
Op donderdag 24 november zullen wij rond 8.00 uur vertrekken vanaf Schiphol, waarna we na een uurtje vliegen zullen landen op Manchester Airport. Vanaf de luchthaven zorgen wij voor de transfer. Na de wedstrijd zullen wij u ook weer direct vervoeren naar de luchthaven, waarbij wij rond 1.00 uur terugvliegen naar Schiphol. Het is een uur vliegen, maar i.v.m. het tijdsverschil met Engeland zal u rond 3.00 uur landen op Nederlandse bodem.

Busreis
Op woensdag 23 november zullen wij in de avond vertrekken om 20.00 uur. We zullen de overtocht doen met P&O van Calais naar Dover. We zullen rond 10.00 uur lokale tijd in de ochtend aankomen in Manchester. Na de wedstrijd zullen we direct weer vertrekken richting Nederland, u zal op vrijdag 25 november rond 15.30 weer bij De Kuip worden afgezet.

Wedstrijd
Wanneer u de reis naar Manchester boekt, heeft u natuurlijk nog geen toegangskaart! U dient wel in het bezit te zijn van een geldige uitkaart (Diamond, Gold of Silvercard) om in aanmerking te komen voor deze toegangskaart. Het bedrag is dus exclusief wedstrijdkaart en u zal zelf in het bezit moeten komen van de toegangskaart! Vergeet niet een reis-/annuleringsverzekering af te sluiten.

Aanmelden
Voor € 285 (ledenprijs) kunt u zich aanmelden voor de 1 daagse vliegreis naar Manchester United. LET OP! U dient zelf voor een wedstrijdkaart te zorgen.

Voor € 99 (ledenprijs) kunt u zich aanmelden voor de 1 daagse busreis naar Manchester United. LET OP! U dient zelf voor een wedstrijdkaart te zorgen.

De reis is exclusief voor leden van de Feyenoord Supportersvereniging en de Vereeniging De Feijenoorder. Bent u nog geen lid en wilt u toch mee naar Manchester? Dan kunt u zich uiteraard alsnog aanmelden als lid via de volgende link: http://www.feyenoordnet.nl/word-lid en Feyenoord steunen! Door een mail te sturen naar [email protected] met uw naam, volledige adresgegevens, telefoonnummer en foto van uw paspoort en seizoenkaart, kunt u zich direct opgeven. We hebben een beperkt aantal plaatsen, dus reageer snel…. OP=OP!