Skip to content

Feyenoord City volledig op schema

De ontwikkeling van Feyenoord City verloopt volgens plan. Dat laat de stuurgroep aan RTV Rijnmond weten. Donderdagavond hebben de Raden van Commissarissen van zowel de profclub Feyenoord als het stadion groen licht gegeven op de plannen die nu worden doorgestuurd naar het Rotterdamse stadhuis.

In het plannen is het gehele Feyenoord City-gebied ingedeeld en op hoofdlijnen ontwikkeld. De gedetailleerde uitwerking van de diverse bouwprojecten volgt later. Zo zal pas in de lente van 2017 worden gestart met de exacte ontwikkeling van het nieuwe Feyenoord-stadion.

De gemeente Rotterdam is sinds de start van het traject nauw betrokken bij Feyenoord City en zal nu onder meer een MKBA-analyse laten maken (een maatschappelijke kosten-batenanalyse). Op 22 november zijn de plannen een belangrijk agendapunt in een gemeentelijke commissievergadering. Direct daarna zal de Feyenoord City-stuurgroep in de media een toelichting geven.

RTVRijnmond