Skip to content

Het Groene Haas FIFA 2017 toernooi

De Feijenoorder en de Feyenoord Supportersvereniging hebben samen het tweede Groene Haas FIFA toernooi georganiseerd in Rotterdams café t’Vinkje.

De eerste potjes worden alvast opgestart
De eerste potjes worden alvast opgestart

image

Dit hebben we gedaan in samenwerking met Mars Game Events die de apparatuur heeft geleverd. Van jong tot (iets) ouder was aanwezig! Een leuk gemengd gezelschap. Ook de Winnaar van de eerste editie, Jeremy, was er bij om zijn titel te verdedigen.

Opperste concentratie bij de spelers
Opperste concentratie bij de spelers

image

Om 16:00 uur zodra iedereen er was, begon de loting. In de eerste ander half uur werden de poule wedstrijden afgewerkt. Uiteraard deden er ook een aantal bestuursleden mee van de verenigingen. Helaas kwamen ze niet verder dan de kwartsfinale. Na de groepsfases werden de achtste finales gespeeld. Na een aantal spannende rondes was het tijd voor de finale.

Het winnende doelpunt van Dirk Kuyt in de finale!
Het winnende doelpunt van Dirk Kuyt in de finale!

image

De finalisten waren dezelfde als vorig jaar. Ruben tegen Jeremy waarbij laatstgenoemde zijn titel natuurlijk maar wat graag wilde prolongeren. De regels voor de finale waren in dit geval Feyenoord versus Feyenoord.

Een spannende wedstrijd volgde waarin Jeremy op een 0-1 voorsprong kwam. Maar Ruben kwam terug en maakte de gelijkmaker. In de verlenging maakte een penalty het verschil. Dirk Kuijt verzilverde oog in oog met de talentvolle Justin Bijlow deze buitenkans en maakte de 2-1. Dit doelpunt bleek uiteindelijk het winnende.

Het toernooi kent daarmee een nieuwe winnaar: Ruben uit Vlaardingen!
Wij willen alle deelnemers bedanken voor hun deelname en het tot een succes maken van dit toernooi. Het was weer erg gezellig en een prima alternatief voor het voetballoze weekend! Tot slot willen we graag Mars Game Events, café t’Vinkje en FRFC1908 bedanken voor het mede mogelijk maken van dit toernooi.

Tot volgend jaar!

Bron: DeFeijenoorder FSV