Skip to content

Fusie is een feit

Woensdagavond 12 oktober vond op Varkenoord de tweede Buitengewone Algemene Leden Vergadering (BALV) plaats. Hierbij vroeg het bestuur van de Feyenoord Supportersvereniging haar leden opnieuw in te stemmen met de voorgenomen fusie met Vereeniging de Feijenoorder en de daarmee samenhangende wijzigingen in de statuten. Een tweede BALV was noodzakelijk, omdat bij de eerste BALV op 5 oktober niet de benodigde opkomst was.

In totaal zijn er – inclusief machtigingen – 49 stemmen uitgebracht. 37 supporters stemden in met de fusie en de statutenwijziging, 12 waren hier op tegen. Hiermee is de benodigde meerderheid van twee derde van de stemmen behaald. De uitslag betekent dat de leden formeel hebben ingestemd met de fusie en de statutenwijziging. Eerder op de avond werd op de tweede BALV van Vereeniging De Feijenoorder ook ingestemd met het voornemen om als één vereniging door het leven te gaan.

 

Bovenstaande betekent dat de fusie van de twee verenigingen een feit is. Meer inhoudelijke informatie maken we binnenkort bekend via onze websites.

 

We danken de leden die de moeite hebben genomen naar de vergaderingen te komen