Skip to content

Hulp nodig bij de sfeeractie van vandaag!

Beste Feyenoorders,

Vandaag voor de wedstrijd van het jaar, Feyenoord – Ajax, heeft de sfeergroep van De Feijenoorder samen met alle vrijwilligers weer eens een actie voorbereid. As we speak leggen ze de laatste hand aan de actie van vandaag. Hulp daarbij is niet meer nodig, maarrr… We willen wel graag alle supporters vragen om ná de wedstrijd een helpende hand toe te steken. Er zijn twee dingen die vandaag belangrijk zijn;

  1. Het is NIET de bedoeling dat de uitgedeelde vlaggen na de wedstrijd mee naar huis genomen worden. Het zijn geen cadeautjes. Zie je andere supporters vlaggen in binnenzakken steken of met hele bundels naar huis gaan? Spreek ze aan en neem de vlaggen netjes in.
  2. Alle vlaggen die door het stadion liggen moeten uiteraard ook opgeruimd worden. Vele handen maken licht werk. Als er supporters zijn die op het eigen vak wil helpen met de vlaggen opruimen zouden wij dat erg waarderen! De vlaggen kunnen onderaan de trap bij elk vak op een stapel gegooid worden. De vrijwilligers halen alles vervolgens op, mensen die echt fanatiek willen helpen kunnen de bundels met vlaggen zelf naar de TIFO-keet brengen, deze bevindt zich achter Vak S tegen het hek aan.

Wij willen alle supporters alvast bij voorbaat danken voor hun hulp en medewerking. Laten we er vandaag een top dag van maken!