Skip to content

Kaartverkoop Manchester United – Feyenoord start woensdag

Feyenoord speelt op donderdag 24 november aanstaande de laatste uitwedstrijd in de groepsfase van de Europa League. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst gaat die dag op bezoek bij Manchester United. Voor Feyenoord-supporters zijn 3.100 kaarten beschikbaar voor deze wedstrijd. De kaartverkoop start aanstaande woensdag 26 oktober om 9:00 uur. Hieronder vind je een overzicht van welke groepen supporters wanneer kaarten kunnen kopen.

Verkoopdata
Diamond- en Goldcardhouders Woensdag 26 oktober vanaf 9:00 uur
Silvercardhouders Zaterdag 29 oktober vanaf 9:30 uur
Seizoenkaart- en Legioen Clubkaarthouders Zaterdag 5 november vanaf 9:30 uur
Vanwege de enorme belangstelling voor kaarten is het helaas niet waarschijnlijk dat seizoenkaarthouders en Legioen Clubkaarthouders in aanmerking zullen komen voor deze verkoop.

Prijzen
Manchester United biedt verschillende kaarten voor verschillende vakken aan, die allemaal apart zijn geprijsd. Feyenoord heeft een gemiddelde prijs berekend, waardoor alle Feyenoord-supporters hetzelfde bedrag betalen. Inclusief een kleine opslag voor organisatiekosten (€ 3,-) komt de prijs van een kaart op € 45,50.

Omwisselen
Evenals bij de uitwedstrijden tegen Fenerbahçe en Zorya Luhansk is het de bedoeling dat kaarten reeds in Nederland worden omgewisseld. In een later stadium zullen via Feyenoord.nl de procedure en data hiervoor bekend worden gemaakt. Dat is op dit moment nog niet mogelijk, omdat de kaarten nog niet in het bezit van Feyenoord zijn.

Bron: Feyenoordnl