Skip to content

PROFESSOR FEYENOORD 2016 op 18 NOVEMBER

De laatste vrijdag van november is de traditionele datum voor de Professor Feyenoord Quiz, maar Nummer 12 wordt nu eens op de 3e vrijdag van november gehouden, dus: een week eerder, op vrijdag 18 november. Daar is uiteraard een goede reden voor: op donderdag 24 november speelt Feyenoord in Manchester en veel supporters zijn van plan om daarheen te reizen. Velen willen daar een weekendje aan vastplakken en dus zouden die trouwe supporters Professor Feyenoord moeten missen. Dat kan dus niet, vandaar het schuiven met de datum. pak dus je agenda en noteer de nieuwe datum! 

Nog even een paar ‘vernieuwingen’:

* de eerste twee ronden worden wel weer in duo’s gespeeld en hebben elk 20 vragen; de 3e en individuele finaleronde heeft 30 vragen.

* er is meer variatie in de soort vragen: er zijn nu ook vragen waarop meerdere goede antwoorden (dus: meer punten) mogelijk zijn en er zijn bijvoorbeeld ook meerkeuze-vragen.

* de tijd om antwoord te geven is per vraag verschillend en wordt via een timer aangegeven.

Verder blijft alles nagenoeg hetzelfde: het gaat de hele avond over Feyenoord en meedoen blijft altijd leerzaam en gezellig, mede door de eregasten en vaste presentator Frank Vijg.

 

Het lijkt nog ver weg, maar het is al over ruim een maand! Het organisatiecomité heeft bijna alle vragen (en goede antwoorden!) al geselecteerd en is bijna klaar met de foto’s en filmpjes. Die vragen en antwoorden blijven uiteraard geheim tot aan het einde van de 12e Professor Feyenoord op vrijdagavond 18 november.

 

Het wordt een speciale aflevering, want niet alleen is het de 12e Professor Feyenoord, het is bovendien een FSV-Jubileum-aflevering. Daar zal vast een vraag over komen….
Wat: Professor Feyenoord, de voetbalkwis voor de Feyenoordsupporter

Waar: In de kantine bij Sportclub Feyenoord op Varkenoord

Wanneer: vrijdag 18 november

Hoelaat: 19.30 uur inloop, start quiz 20.00 uur 

Geef je nu op via [email protected]