Skip to content

Feyenoord ook zonder El Ahmadi tegen Zorya Luhansk

Feyenoord moet het donderdag in het Europa League-duel met Zorya Luhansk ook stellen zonder middenvelder Karim El Ahmadi.
El Ahmadi heeft te veel last van een voetblessure die hij zondag opliep in de wedstrijd tegen Heerenveen, meldt Feyenoord woensdag op de site van de club.

Tonny Vilhena ontbreekt in de selectie vanwege trieste familieomstandigheden. Zijn moeder overleed in de nacht van zondag op maandag.

Coach Giovanni van Bronckhorst reist met twintig spelers naar de Oekraïense stad Odessa waar het duel vanaf donderdagavond 19.00 uur (Nederlandse tijd) wordt gespeeld.

Eljero Elia maakt weer deel uit van de selectie en kan zijn Europese debuut maken voor Feyenoord. De afgelopen drie wedstrijden in de groepsfase van de Europa League stond hij aan de kant met een schouderblessure.

Feyenoord staat halverwege de poulefase op de tweede plaats in groep A met zes punten, evenveel als koploper Manchester United. Nummer drie Fenerbahçe heeft vier punten, terwijl Zorya Luhansk hekkensluiter is met één punt.

Selectie Feyenoord voor duel met Zorya Luhansk: Brad Jones, Pär Hansson, Justin Bijlow; Rick Karsdorp, Terence Kongolo, Jan-Arie van der Heijden, Lucas Woudenberg, Miquel Nelom, Bart Nieuwkoop, Eric Botteghin; Marko Vejinovic, Renato Tapia, Simon Gustafson, Jens Toornstra, Dirk Kuijt; Nicolai Jørgensen, Eljero Elia, Bilal Basaçikoglu, Steven Berghuis en Michiel Kramer.

Bron: Netwerk