Skip to content

De Kuip in Van Gogh-stijl, ledenactie of welkomstgeschenk bij lidmaatschap.

Kunstenaar Erika Stanley heeft een wel heel bijzonder schilderij gemaakt van De Kuip: ze heeft het geschilderd in de stijl van Vincent Van Gogh. De oude meester had er de kans niet voor, dus heeft deze erkende specialist het in zijn plaats gedaan. “Voor alle Rotterdammers en Feyenoorders in het bijzonder”, zegt ze erover. En om ervoor te zorgen dat elke Feyenoorder De Kuip Als Van Gogh boven zijn bed kan hangen, biedt Stanley er betaalbare reproducties (formaat 20 X 20 Cm) van aan. Voor twee tientjes heb je er een. Leden van de Feyenoord Supportersvereniging krijgen bovendien een extra korting.

Hoe krijg je dat schilderij?

Door lid te worden van de Feyenoord Supportersvereniging. Meld je aan als Hoofdlid voor slechts € 30 en ontvangt het schilderij als welkomstgeschenk. Klik hier om lid te worden.

Leden van de Feyenoord Supportersvereniging kunnen het schilderij kopen met een extra korting. Een exemplaar van De Kuip Als Van Gogh is te bestellen via deze weblink

Op het bestelformulier kun je bovenaan een kortingscode invullen. Die code is: FSV2016. Daarnaast moet je ook je FSV-lidnummer even invullen om van de korting (25 procent!) gebruik te maken.

De actie loopt tot 5 december 2016.

Rotterdam Als van Gogh

De Kuip Als Van Gogh is een krachtig schilderij van Stadion Feyenoord onder een blakende Van Gogh-zon. Het kunstwerk is onderdeel van de expositie Rotterdam Als Van Gogh. Daarvoor maakte Erika Stanley een serie schilderijen van de mooiste locaties in Rotterdam. Rotterdam Als Van Gogh is vanaf 29 oktober te zien bij Galerie Thyade in Rotterdam. Stanley maakte naast De Kuip onder meer schilderijen van De Markthal, de Euromast, het Witte Huis, de Erasmusbrug, de Kubuswoningen en de Kralingse molen De Ster. Mogelijk komen er ook reproducties beschikbaar van die schilderijen.

Dirk Kuyt Foundation

De Kuip Als Van Gogh is het kroonjuweel van de expositie. Het origineel is net als de andere schilderijen te koop. Een deel van de opbrengst wordt op initiatief van Erika Stanley gedoneerd aan de Dirk Kuyt Foundation.

Meer informatie over over Als Van Gogh van Erika Stanley is te vinden op

www.alsvangogh.nl