Skip to content

Oproep: Steun sterretjes actie tegen PEC

Zoals alle Feyenoord-supporters inmiddels wel weten heeft Feyenoorder Tonny Vilhena een roerige tijd achter de rug. Ruim twee weken geleden kwam zijn moeder, Jeanette Morin, na een lang ziektebed op 52-jarige leeftijd te overlijden. Aanstaande zondag bij de wedstrijd Feyenoord – PEC Zwolle speelt Feyenoord voor het eerst na haar overlijden in eigen huis.

Enorm veel supporters hebben de afgelopen weken bij De Feijenoorder en Feyenoord aangegeven dat ze ‘iets’ zouden willen doen voor de familie Vilhena. De vereniging heeft eerst aan de familie Vilhena gevraagd of een dergelijk gebaar op prijs wordt gesteld. Dat blijkt zo te zijn.

De Feijenoorder is in goed overleg met Feyenoord overeengekomen dat er aanstaande zondag –bij hoge uitzondering– sterretjes in het stadion gebruikt mogen worden op de gele zijde. We willen deze sterretjes bij opkomst van de spelers ontsteken. Op deze manier hopen we de familie Vilhena een mooi gebaar te kunnen schenken als eerste afsluiting van deze moeilijke tijd, en tegelijkertijd ook met alle Feijenoorders een bijzondere sfeeractie neer te zetten!

We willen alle supporters op de gele zijde vragen het sfeerteam te helpen bij het verspreiden van de sterretjes. Ouders verzoeken we geen sterretjes door kinderen te laten aansteken en/of vasthouden. Dit voor hun eigen veiligheid. Let tijdens de actie ook op je medesupporters tijdens de sfeeractie.

Veel dank gaat uit naar Vuurwerktoppers voor hun hulp bij het realiseren van deze actie. Zelf sterretjes meenemen is niet nodig. Zit je op een andere zijde? Steun de actie met de lamp op je mobiel! We hopen dat het een mooi, waardig gebaar oplevert.

Hand in Hand, Kameraden!