Skip to content

Familie Vilhena bedankt Het Legioen

Het is niemand ontgaan, de steunbetuiging én sfeeractie in één speciaal voor de familie Vilhena. Het Feyenoord Legioen waar jij als supporter ook bij hoort heeft de club weer internationale faam bezorgd! Vanuit alle hoeken van de (voetbal)wereld stromen berichtjes en steunbetuigingen binnen, maar de mooiste reactie kwam van heel dichtbij: De reactie van Tonny’s zus Sabrina, die we graag met jullie willen delen:

Wauw hoe mooi is dit ? wat een mooi gebaar en wat heeft Feyenoord TOP supporters!❤
Bedankt allemaal aan wie we dit mooie spandoek te danken hebben, en natuurlijk niet te vergeten alle mensen die tijdens de opkomst van Feyenoord met een sterretje in hun handen stonden , diep respect wat een mooi gezicht was het !

Ik heb wat traantjes gelaten, met de gedachten aan mijn moeder die super trots geweest zou zijn met dit mooie gebaar vanuit jullie de SUPPORTERS van Feyenoord

❤❤❤