Skip to content

Manchester United laatste obstakel voor Feyenoord: “Net als in De Kuip”

Feyenoord gaat donderdagavond op bezoek op Old Trafford, het imposante stadion van Manchester United. Brad Jones, doelman van de Rotterdammers, weet hoe dat is.

Jones kwam als keeper van aartsrivaal Liverpool al eerder op Old Trafford. “Het is erg leuk als je daar een goed resultaat neerzet”, vertelt de Australiër aan Feyenoord TV. “Het is een prachtig en iconisch stadion. Elke voetballiefhebber kent Old Trafford. Spelers zullen het net als hier in De Kuip ook geweldig vinden om op Old Trafford te spelen. We moeten genieten van de ervaring en een goed resultaat maakt het nog mooier.”

Bij een overwinning is de knock-outfase van de Europa League een zekerheid. Jones wil echter niet op de zaken vooruitlopen. “Maar het zou fijn zijn om dit wedstrijdritme te behouden. We hebben bewezen dat we kunnen presteren op meerdere fronten. Het vertrouwen groeit als je goed blijft presteren, dus we willen graag Europees overwinteren.”

Gemakkelijk wordt het hoe dan ook niet, verwacht de Feyenoord-doelman. “Het zal een zware wedstrijd worden, want het is altijd lastig als je naar Old Trafford moet. We moeten top zijn om tegenstand te kunnen bieden. Ik denk dat we er klaar voor zijn en ik kijk er erg naar uit. Ze hebben een goed team, met sterke spelers.”

Bron: Netwerk