Skip to content

De Feijenoorder brengt je naar de Kuip!

Feyenoord, club van het volk. Feyenoord, niet alleen geliefd in Rotterdam en omstreken maar door heel het land en zelfs daarbuiten staat de club op nummer één voor veel mensen.

De Feijenoorder organiseert vanaf de Kuip bij gelegenheid een partybus en/of een normale bus naar uitwedstrijden. Bij Europese uitwedstrijden kunnen supporters erop rekenen dat De Feijenoorder een reis verzorgt.

Vanuit de gedachte dat Feijenoorders overal vandaan komen, willen we bekijken of het mogelijk is om voor een thuiswedstrijd een (party) bus te laten rijden vanuit het noorden/ oosten/ zuiden van het land naar de Kuip. Want ons lijkt het gezellig als je van ver komt, om de reis samen met andere Feijenoorders te maken en daar helpen we graag bij!
Daarom zouden we het graag willen weten als je interesse hebt om samen met andere supporters uit verschillende delen van het land naar thuiswedstrijden af te reizen. Laat dit ons weten door een e-mail te sturen naar [email protected] . Vermeld daarin waar je vandaan komt en of je eventueel zin heb om bij het organiseren van deze busreis te helpen! Verspreid dit bericht zodat elke Feijenoorder die van ‘ver’ komt ook op de hoogte is van dit idee, zodat we het werkelijkheid kunnen maken!
Hand in hand kameraden!