Skip to content

Collectors item sjaal Feyenoord Supportersvereniging Manchester reis

Ondanks de uitschakeling in de Europa League kunnen de supporters wel terugkijken op 3 mooie Europese reizen naar Istanbul, Odessa en Manchester. De Supportersvereniging is trots dat voor alle 3 de reizen een georganiseerde supportersreis is aangeboden. Voor Odessa heeft de supportersvereniging zelfs een rechtstreekse vlucht geregeld.

Na de supportersreis naar Manchester zijn er een aantal sjaals van deze reis over. Deze zijn vanaf nu exclusief te koop voor €15,- (exclusief verzendkosten) via de supportersvereniging.

Aanmelden voor een sjaal kan doormiddel van een e-mail te sturen naar [email protected] Geef hierbij aan hoeveel sjaals u wilt bestellen, vervolgens krijgt u een reactie met informatie over de betaling, de aflevering en de verdere gegevens. Zodra de sjaals op zijn zullen we dit bericht van de site afhalen en de mensen die een e-mail hebben gestuurd hierover berichten. Aanmelden gaat op basis van binnenkomst.

Er zijn nog maar enkele sjaals beschikbaar dus op=op.