Skip to content

Slecht nieuws voor oud speler Henk Schouten

Henk Schouten heeft deze week slecht nieuws ontvangen betreffende zijn gezondheid. Bij de oud speler die tussen 1955 en 1963 voor Feyenoord speelde is alvleesklierkanker geconstateerd in een vergevorderd stadium.

De voormalige spits heeft nog altijd het record in handen van meeste doelpunten ooit in de eredivisie in één wedstrijd. Schouten maakte op 2 april 1956 maar liefst negen doelpunten tegen de Volewijckers. Na zijn actieve carrière is Schouten Feyenoord altijd blijven volgen en is hij een fervent bezoeker van de thuiswedstrijden.

Graag wilt de Feyenoord Supportersvereniging u vragen om Henk Schouten en zijn familie een hart onder de riem te steken doormiddel van het sturen van een kaartje.

U kunt een kaartje sturen naar onderstaand adres:

Henk Schouten
Grote Beer 12
3067 TT Rotterdam

Alvast dank namens de familie.