Skip to content

Sfeeractie Feyenoord – Vitesse een groot succes!

De Feijenoorder, Opel en de Hartstichting hebben voorafgaand aan Feyenoord – Vitesse een schitterende sfeeractie georganiseerd. Bij opkomst van de spelers veranderde De Kuip heel even in een zee van harten toen duizenden supporters de vellen tijdens de opkomst omhoog hielden.Sfeeractie FeyenoordMaar liefst 38000 vellen zijn voor de sfeeractie gebruikt waaruit 36 harten tevoorschijn kwamen. 30 vrijwilligers zijn 2 dagen aan de slag geweest om de sfeeractie tot een succes te maken.

De actie gaf een prachtig gezicht. Met de sfeeractie hopen De Feijenoorder, Opel en de Hartstichting de actie ‘Hand in hand voor het leven’ aan de laatste 15.000 vrijwilligers voor de reanimatiecursus te helpen, zodat het jaardoel van 170.000 vrijwilligers wordt behaald.

U kunt zich hier direct aanmelden als vrijwilliger van de Hartstichting.

Wilt u toekomstige sfeeracties ondersteunen wordt dan lid van De Feijenoorder.