Skip to content

Dankwoord namens Adrie Moulijn aan de supporters

Supporters bedankt!

Adrie Moulijn, lid van De Feijenoorder, wil via deze weg alle supporters bedanken die haar woensdag 4 januari 2017 een mooie herinnering hebben bezorgd. De weduwe van de 6 jaar geleden overleden oer-Feyenoorder Coen Moulijn liet weten enorm onder de indruk te zijn van de wijze waarop haar man afgelopen woensdag bij het standbeeld van Coen is herdacht.

De gehele dag kwamen er op allerlei supporters sites en overige nieuwssites berichten voorbij over Coen Moulijn met foto’s uit zijn voetbalcarrière. Vaak vielen woorden als Mister Feyenoord, de beste linksbuiten die Nederland ooit gehad heeft, en de grootste Feijenoorder aller tijden. Dit geeft wel aan hoeveel indruk Coen Moulijn op de supporters heeft gemaakt.

Nogmaals bedankt,

Adrie Moulijn