Skip to content

Update partybus Vitesse – Feyenoord, 26-01-2017 uitverkocht

Beste Feijenoorder,

Op donderdag 26-01-2017, tijd 20:45 uur speelt Feyenoord voor de beker tegen Vitesse. De Feijenoorder laat onder voorbehoud een partybus rijden naar deze belangrijke wedstrijd in de beker. De partybus laten we naar het omwisselpunt Heteren rijden. Daar zullen we over moeten stappen op de reguliere combi bussen. Er wordt voor ons ook geen bus apart gehouden, maar om ook de combireis het gezellig te houden raden wij het aan het met ze alle in een combibus te stappen.

Voor de goede orde, zorg er voor dat het zowel onderweg als op het omwisselpunt gezellig blijft en hou a.u.b. rekening met het achterlaten van troep etc.

Verwachte vertrektijd partybus vanaf de Kuip: 17:30 uur. Zodra de exacte tijden vanuit Feyenoord bekend zijn dan zullen we de exacte vertrektijd communiceren.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen  met je naam en eventueel die van je medepassagiers ovv ‘Partybus Vitesse away’ naar [email protected]. Wil je alvast je plekje reserveren, doe het snel want we verwachten weer een uitverkochte bus.

De kosten voor leden van De Feijenoorder is maar €12,50- voor niet leden is het €17,50-. Lid worden van De Feijenoorder en direct profiteren van ledenkorting kan hier!

Bij aanmelding voor de partybus graag gelijk betalen via het volgende rekeningnummer: IBAN: NL12RABO0333824466, T.a.v. Feyenoord Supportersvereniging. Aanmeldingen die na 2 werkdagen niet zijn betaald zullen geannuleerd worden.

  • Let op alleen supporters met een omwisselbiljet voor de buscombi vanaf Heteren kunnen zich aanmelden voor bus!
  • Bij onvoldoende aanmeldingen gaat de partybus niet door, indien de partybus niet doorgaat dan ontvang je hiervan uiterlijk 21-1-2017 een bericht.

Er zijn op dit moment geen plaatsen meer beschikbaar! 

Met vriendelijke groet,

De Feijenoorder