Skip to content

10% korting voor leden van De Feijenoorder bij deelname aan de Feyenoord Foundation FunRun

Feyenoord organiseert op woensdag 24 mei 2017 voor de tweede keer de Feyenoord Foundation FunRun. Het hardloopevenement waarmee geld wordt opgehaald voor het Sophia Kinderziekenhuis en de Feyenoord Foundation. Tijdens dit evenement loop je langs, door en in het mooiste stadion van Nederland: De Kuip. Kom in beweging en loop langs unieke plekken waar normaal gesproken alleen de Feyenoord-spelers mogen komen, zoals de spelerstunnel en het veld. De Feyenoord Foundation FunRun is een evenement voor iedereen: jong én oud, getrainde én beginnende lopers.

Het programma van de Feyenoord Foundation FunRun ziet er als volgt uit:

Stadion open 14:00 uur
Kidszone/randactiviteiten aan de voorzijde Olympiagebouw 14:00 – 18:00 uur
ScholenRun 800 meter 15:00 uur
KameraadjesRun 800 meter 15:30 uur
FamilieRun 1.500 meter 18:00 uur
BusinessRun welkomstwoord in de Van Beuningenzaal 18:45 uur
5 km & BusinessRun 19:15 – 20:00 uur
10 km & BusinessRun 20:30 – 21:45 uur
Stadion dicht 23:00 uur

Leden van De Feijenoorder krijgen 10% korting bij deelname aan het evenement. U krijgt de korting door bij de kortingscode uw lidmaatschapsnummer van onze vereniging in te typen. (Lidmaatschapsnummer kunt u terugvinden op de ledenpas)
Kortingcode1

 
Inschrijven kunt u door hier te klikken! De eerste editie van het evenement was uitverkocht, wees er dus op tijd bij!