Skip to content

De Zilvervloot speciaal voor de Museumnacht uit de opslag

Speciaal voor de Museumnacht 2017 gaan de deuren van het Feyenoord Museum in De Kuip open op zaterdag 4 maart 2017. Dat is uniek, want normaal is het museum alleen te bezoeken in combinatie met een rondleiding. Maar nog toffer is het natuurlijk dat er een prachtige samenwerking met de vereniging en het sfeerteam van De Feijenoorder aan vastzit. De Zilvervloot komt speciaal uit de opslag hiervoor en is nog eenmaal in het geheel te bewonderen in De Kuip.

Hand in hand

Vrijwilligers van het sfeerteam van De Feijenoorder hebben het doek dat is gebruikt voor de wedstrijd Feyenoord – Sevilla (2014) op zaterdag 4 februari 2017 gerepareerd en nagelopen. Hierdoor is de Zilvervloot in volle glorie tijdens de museumnacht vanaf de oude eretribune te bewonderen.

Museumnacht 4 maart 2017

De museumnacht 2017 kan niet anders dan een spektakel worden. Een bezoek aan de Kuip in de avond is al schitterend, maar nu zal de Zilverloot er in volle glorie hangen en speciaal belicht worden. De museumnacht is op 4 maart 2017 van 20:00 uur tot 01:00 uur. Naast een bezoek aan het museum en de Zilvervloot, is er daarnaast de hele avond gelegenheid om wat te drinken in De Vereeniging, voorheen de Stadionzaal.
Zilvervloot

Kaartverkoop

De leden van het sfeerteam van De Feijenoorder hebben er nu al zin in. Let op, kaarten voor de museumnacht dient u van tevoren aan te schaffen. Kaarten voor de museumnacht koop je door hier te klikken! We zien jullie op 4 maart 2017.