Skip to content

Special Henk Schouten valt vrijdag op de deurmat bij onze leden!

Speciaal voor onze leden heeft De Feijenoorder in samenwerking met Henk Schouten en zijn familie een special gemaakt over deze markante Feyenoorder. Het resultaat is een 16 pagina tellend magazine, met bijzondere verhalen over de voetballer. Velen herinneren zich de negen doelpunten, die Schouten maakte tegen de Volewijckers op 2 april 1956. Na zijn actieve carrière is Schouten Feyenoord altijd blijven volgen en is hij een fervent bezoeker van de thuiswedstrijden.

In de special spreken oud-ploeggenoten en iconen als: Gerard Meijer, Frans Bouwmeester, Cor van der Gijp, Gerard Kerkum, Piet Romeijn, Kees Rijvers, Eddy Pieters Graafland, Gerard Bergholtz en Reinier Kreijermaat. De voorkant van de special zegt eigenlijk al genoeg over de persoon Henk Schouten: recordhouder, humorist, vriend, Rotterdammer en Feyenoorder.

Op maandag 6 februari 2017 heeft De Feijenoorder voorzitter Wim van Merkensteijn de “eerste” special symbolisch overhandigd aan Henk Schouten. Zijn eerste reacties waren: “Fantastisch! Ik voel me groos, wat is het toch prachtig hoe mensen met je meeleven en je na al die jaren nog vereren”.

De special is alleen verkrijgbaar voor onze leden. De special mag zich met recht nu al een collectors item noemen. Nog geen lid? Maar wilt u de special toch ontvangen? Meld u zich dan nu aan als lid van De Feijenoorder! De special wordt dan speciaal nagezonden. Leden van De Feijenoorder ontvangen naast de special, aanstaande vrijdag ook de Hand in Hand van februari. Dubbel leesvoer dus voor Feijenoorders door Feijenoorders, veel leesplezier toegewenst!
Special Henk SchoutenSpecial Henk Schouten