Skip to content

Feyenoord verwelkomt 30.000ste Kameraadje

De Feyenoord Juniorclub Kameraadjes heeft een mooie mijlpaal bereikt. Deze week werd namelijk de grens van 30.000 leden gepasseerd! Om dat te vieren, wordt Kameraadje nummer 30.000 aanstaande zaterdag in het zonnetje gezet bij de wedstrijd Feyenoord – FC Groningen.

Onvergetelijke dag

Het 30.000ste Kameraadje ontvangt niet alleen vier kaarten voor de wedstrijd, maar wordt ook thuis opgehaald met een Opel in Feyenoord-kleuren en bij De Kuip ontvangen door niemand minder dan mascotte Coentje. Het mooiste moment moet dan nog komen, want hét hoogtepunt van de onvergetelijke dag is dat de winnaar als wedstrijdmascotte met de spelers mee het veld op mag lopen! Als kers op de taart ontvangt de gelukkige ook nog een gesigneerd Feyenoord-shirt en een tas met leuke Feyenoord-spullen. Met de winnaar is inmiddels contact opgenomen.

Dertig Feyenoord-prijzen

Daarnaast doen Feyenoord en De Feijenoorder ook iets terug voor bestaande Kameraadjes. Er worden namelijk dertig mooie Feyenoord-prijzen weggegeven aan de leden van de Feyenoord Juniorclub. Hoe je daar als Kameraadje kans op maakt, kun je lezen in de eerstvolgende nieuwsbrief die je op woensdag 15 februari per e-mail ontvangt.

Kameraadjeswedstrijd

Feyenoord krijgt zaterdag niet alleen steun van het 30.000ste Kameraadje, maar ook nog van 2.500 andere leden van de Feyenoord Juniorclub. Het thuisduel met FC Groningen is namelijk een Kameraadjeswedstrijd, waardoor een groot gedeelte van de Willem van Hanegem Tribune gevuld zal zijn met jonge Feyenoord-supporters.