Skip to content

Derde editie Kameraadjes Voetbalfeest uitverkocht

Het Kameraadjes Voetbalfeest, dat zondag 26 maart aanstaande plaatsvindt in De Kuip, is volledig uitverkocht. Twee weken nadat de kaartverkoop voor de derde editie van dit evenement begon, zijn alle tienduizend beschikbare kaarten verkocht.

Leden van de Feyenoord Juniorclub hadden vanaf maandag 6 februari de mogelijkheid om met voorrang kaarten te kopen voor het Kameraadjes Voetbalfeest. Omdat zij dit massaal hebben gedaan, is de vrije verkoop maandag stopgezet.

Alleen Kameraadjes die lid zijn geworden tijdens de speciale actieperiode (van 6 februari 2017 tot en met 19 februari 2017) kunnen hun gratis kaart nog verzilveren en kaarten bijkopen. Dit kun je doen door via deze link in te loggen met het relatienummer en postcode die in je bevestigingsmail staat. 

De reden dat er niet meer kaarten in de verkoop gaan, is dat Feyenoord iedere bezoeker een plaats wil garanderen bij het binnenprogramma. Tijdens de wervelende show in het stadion treden onder meer Nielson, Lee Towers en de Hermes House Band op, terwijl ook de spelers van Feyenoord 1 zich zullen laten zien op het podium.

Heb jij een kaartje en wil je meer te weten komen over het Kameraadjes Voetbalfeest? Op www.feyenoord.nl/voetbalfeest vind je meer informatie over het programma en de activiteiten.