Skip to content

Feyenoord – PSV Help t sfeerteam

Matchday! Alle Feijenoorders kijken al heel de week uit naar vandaag. Als koploper aantreden tegen een directe concurrent. Belangrijker dan dit wordt het niet.

Ook het sfeerteam is al dagenlang (lees weken) bezig met deze wedstrijd. Natuurlijk zeggen we nu tegen de vele supporters die ernaar gevraagd hebben en die van ons niets aan info terugkregen. De afgelopen drie dagen is koortsachtig en non-stop gewerkt.

Als blijk van waardering heeft de selectie ook een bijdrage gedaan. De selectie maakt de actie van vandaag mede mogelijk. Vinden we gers en zijn we trots op. Onze helden laten daarmee zien hoe zeer ze genieten van het werk van de supporters. Lever jij ook je bijdrage? Word lid van de De Feijenoorder en steun daarmee de sfeeracties!

Aan alle supporters vragen we om het sfeerteam zoals altijd te helpen om de actie tot een succes te maken. Laat alle materialen liggen tot opkomst van spelers. Na afloop zien we onze spullen graag terug. Neem ze dus niet mee naar huis. Verder is het vandaag Feyenoord thuis = gekkenhuis! Samen als 1 blok achter Feyenoord!