Skip to content

Evenementen De Feijenoorder in de maanden maart, april en mei 2017

FSV De Feyenoorder organiseert in de maanden maart, april en mei volop evenementen voor de Feyenoord supporters. Er is een diversiteit aan evenementen zoals een Bingo, Filmavond, Legioenparty, een busreis en een voetbaltoernooi. Er is dus voor elk wat wils!

Goed nieuws er is nog plaats bij de verschillende evenementen. Schrijf je snel en eenvoudig via onze website en hopelijk ziet de vereniging je terug bij 1 of meerdere evenementen! Uiteraard profiteren onze leden van ledenvoordeel tijdens de evenementen.

Bingo aan de Maas

Inschrijven voor de Bingo aan de Maas: op vrijdag 24 maart 2017 rollen de bingo balletjes weer! Ook dit jaar zijn er mooie prijzen te winnen zoals: gesigneerde shirts, toegangskaart voor de wedstrijd tegen FC Utrecht en Go Ahead Eagles, wandbord van het megadoek en 2 wedstrijdkaartjes voor de wedstrijd Excelsior Rotterdam – Feyenoord. De hoofdprijs is 400 euro cash! Alle reden dus om mee te doen!
1908-Bingo aan de Maas

Filmavond ‘Feyenoord 1999 – De Coolsingel liep vol’

Inschrijven voor de filmavond: op donderdagavond 6 april 2017 van 18:30 uur t/m 19:30 uur is er een speciale filmavond voor leden van De Feijenoorder. Kijk samen met 140 mede-supporters de bioscoopversie van ‘Feyenoord 1999 – De Coolsingel liep vol’. Met nooit vertoonde oude en nieuwe beelden.

coolsingel1999

12 jaar Legioenparty

Inschrijven voor de 12 jaar Legioenparty: in april 2017 bestaat de Legioenzaal 12 jaar. De Feijenoorder wil dit graag met de 12e man vieren en wel op zaterdag 8 april 2017. De Legioenzaal en dus de poorten van de Kuip gaan met uitzondering speciaal open op een niet wedstrijddag.  De 12e man is van 19:00 uur t/m 00:00 uur welkom en er zullen verschillende DJ’s optreden in de Legioenzaal!
Legioenzaal 12 jaar

Partybus van het Noorden/Oosten naar de wedstrijd Feyenoord – FC Utrecht

Inschrijven voor de busreis vanuit het Oosten/Noorden naar de Kuip: voor de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht speeldatum zondag 16-04-2017, aftrap 14:30 uur laat De Feijenoorder voor het eerst een 1908-Partybus rijden vanuit het Noorden/Oosten. Feyenoord supporters komen van heinde en ver en De Feijenoorder wil graag saamhorigheid en gezelligheid aanbieden. Wat is er nu leuker om samen met andere Feyenoord supporters naar de Kuip te reizen! Goed nieuws de bus gaat definitief door! Nog niet ingeschreven? Schrijf je nu in en reis mee met De Feijenoorder!
Setra binnenkant

Groene Haas Toernooi

Inschrijven voor het Groene Haas Toernooi: op zaterdag 27 mei 2017 vindt alweer de zesde editie van het Groene Haas Toernooi plaats, georganiseerd door De Feijenoorder. Natuurlijk op de velden van Sportclub Feyenoord. Welk team gaat er dit jaar met de hoofdprijs vandoor? De Feijenoorder ontvangt elk jaar meer inschrijvingen dan dat er plaatsen zijn. Wacht dus niet te lang met inschrijven!
20120526-Groene-Haas-Supporterstoernooi-15