Skip to content

Hand in Hand maart 2017 – Eljerio Elia, Bart Nieuwkoop en Sjaak Troost

De nieuwe Hand in Hand valt in de tweede helft van deze week bij de leden van De Feijenoorder op de mat. Ook is de Hand in Hand, met onder meer een interview met Eljerio Elia, in menig boekhandel los te koop.

Naast het interview met Elia komen ook Bart Nieuwkoop, Sjaak Troost en Jandino Asporaat uitgebreid aan het woord. Troost speelde zijn hele voetbal carrière bij Feyenoord. Met de kousen naar beneden: “Ik speelde het liefst met afgezakte kousen omdat ik van die dikke kuiten had. Die kousen knelden gewoon en dat hinderde me in mijn spel.” 

Nieuwkoop koos bewust om bij Feyenoord te blijven dit seizoen en zich niet te laten verhuren. “Ik koos ervoor om te blijven en te strijden voor mijn plek. Ik wist voor het seizoen dat ik de tweede rechtsback zou zijn.”

Sfeeractie Feyenoord - PSV

Verder in deze Hand in Hand:

  • Op de bank met Joke van der Heide
  • Prachtige foto’s van en een vraaggesprek met Guus Dubbelman
  • Columns van Peenvogel en Rood-Witte bril
  • Een verslag van de sfeeractie tegen PSV en de museumnacht
  • En aandacht voor de Feyenoord connectie en stille krachten vanuit vaste vrijwilligers.

Hand in Hand verschijnt periodiek en wordt automatisch verstuurd aan alle hoofdleden van De Feijenoorder. Het blad is tevens te koop in de losse verkoop. Lid worden van De Feijenoorder doet u door hier te klikken. Als hoofdlid geniet u naast vele voordelen maandelijks van ons exclusieve magazine Hand in Hand.

Bron: Hand in Hand, maart 2017