Skip to content

De Feijenoorder partybus naar Vitesse – Feyenoord

Beste Feijenoorder,

Op zondag 23 april 2017, tijd 14:30 uur speelt Feyenoord de belangrijke uitwedstrijd tegen Vitesse. De Feijenoorder laat onder voorbehoud van genoeg animo een grote partybus rijden naar deze belangrijke wedstrijd in de competitie. De welbekende bus laten we naar het omwisselpunt Heteren rijden. Daar zullen we over moeten stappen op de reguliere combi bussen. Er wordt voor ons ook geen bus apart gehouden, maar om ook de combireis het gezellig te houden raden wij het aan het met ze alle in een combibus te stappen.

Voor de goede orde, zorg er voor dat het zowel onderweg als op het omwisselpunt gezellig blijft en hou a.u.b. rekening met het achterlaten van troep etc.

Verwachte vertrektijd van de De Feijenoorder partybus vanaf de Kuip zal zijn: 10:15 uur. Zodra de exacte tijden vanuit Feyenoord bekend zijn dan zullen we de exacte vertrektijd communiceren.

Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen met je voor- en achternaam, adres en het type uitkaart en eventueel die van je medepassagiers ovv ‘Partybus Vitesse away competitie’ naar [email protected]
Wil je alvast je plekje reserveren, doe het snel want we verwachten weer een uitverkochte bus.

Kosten

De kosten voor leden van De Feijenoorder is maar €12,50- voor niet leden is het €17,50-. Lid worden van De Feijenoorder en direct profiteren van ledenkorting kan hier!

Betaling

Bij aanmelding voor de De Feijenoorder partybus graag gelijk betalen via het volgende rekeningnummer: IBAN: NL12RABO0333824466, T.a.v. De Feijenoorder. Aanmeldingen die na 3 werkdagen niet zijn betaald zullen geannuleerd worden.

Met vriendelijke groet,

De Feijenoorder